2011 - áldani fogjuk

Míg más horgászni jár, én a reggeli tea mellett, az idei emlékekkel bíbelődök. Nagy betűs év a kajakos horgászatban, piros színnel. Hirtelen a Rátermett Fiúk oázissá változtatták a magyar mucsát - pocsolyát. Atyafi rövid idő alatt az ország egyik legnépszerűbb horgász blogját hozta létre. Stílusa, képei, hozzáértése, munkatempója láttán nem csoda a hatalmas rajongótábor. Gondoltam is, Pupa, a Horgászó Séf, csak azért hozta létre Az év horgászblogja díjat, mert ezt a teljesítmény értékelni kellett. Bandi a Balaton partján két videóval felállította a mércét a kajakos horgászatban, süllők és balinok nyomába eredve, és majdnem házigazdája lett az első találkozónknak. Kisgyerek gigászi munkát végzett és már működik a http://kajakoshorgaszat.lap.hu/. Korvin ST  a legyeseket édesgeti közénk (és engem kitörölt a bestia a blog-ajánlójából), Szigetközi pecás pedig addig addig mutogatja azt a gyönyörű vidéket, amíg egy kajak-flottával találja szembe magát egy hajnalon.

És hát nekem személyesen? A kitűzött heti egy horgászatból semmi nem lett, két találkozó elbénázása, két műtét (volt még egy sérv is). Mégis, amire nagyon vágytam, horgászhattam kajakból társaságban. Sok érdeklődő, akiknek néha talán segítettem.  Szóval egy szavam sem, sőt talán el is akad a hangom, ha a jövő évre gondolok. Mégis, talán. Kajakost. Boldogat.

Megjegyzések

Korvin ST üzenete…
Ejnye. Nem lettél kitörölve a listából. Ilyen méltatlan dolgot nem tennék, csak rég írtál és az új bejegyzések kitúrtak a limitált listából.. Írjál, írjál.

A 2011 nekem is nagybetűs. Sok örömet találtam a horgászatban - kajakban, partról, vízben állva.

2012-re a legjobbakat kívánom neked és családodnak!
Korvin ST üzenete…
Szigetközi pecás pedig addig addig mutogatja azt a gyönyörű vidéket, amíg egy kajak-flottával találja szembe magát egy hajnalon.

2012 évi Kajakos Horgász Találkozó??? A helyszín jó lenne...
Ha tervezed igyekszem segíteni a szervezésben.
Tóth Gyuri üzenete…
Oh. Bestia törölve. Bocsánat.
Szigetközi Pecás üzenete…
2012 Szigetköz Kajakos Horgász Találkozó? Jól hangzik! Már csak meg kell szervezni... A szervezésben szívesen részt vállalok. Jó olvasni újra a bejegyzésed. BUÉK!
tabak üzenete…
Na! Akkor még egyszer Boldog Új Évet! Kajakosat, pörgős-forgóst, lengetős gázolóst! Sikerekben, de még inkább egészségben eltöltőst!
mizsercsaba
Névtelen üzenete…
És ugye ne feledjük http://steveolsonhun.wordpress.com/ balatoni oldalát sem!

Nagyon jól összefoglaltad a 2011-es blogális világát :)
Tóth Gyuri üzenete…
A találkozót idén nem ronthatom el.
Nézzünk optimistán előre. Ez nem könnyű mostanság.
Tóth Gyuri üzenete…
Hiba. Nem szóltam azokról a kajakos horgászokról, akiknek nincs blogjuk, nem nem találkozunk velük, de járnak rendszeresen és hozzánk tartoznak ismeretlenül is.
Imre üzenete…
Bizony, jó egy év volt! Innen nézve látszik csak, hogy mennyire! Jó látni, hogy frissítetted a blog megjelenését, közben a Drávára is kijutsz?

Népszerű bejegyzések