Perspektíva

Másnap. Szerda. Tollas. Achilles ín szakadás. Műtét. Gipsz. Hat hét mankóval. Járni tanulás. (Remélem addig esni fog.) (Bár akkor nőnek a szúnyogok.) (És van más is.) (És velem?) (És?)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Sajnálom. Rohadt dolog az ilyen. Majd lesz gyógytorna meg minden szar. Bár ott jó csajok vannak. Ne aggódj, nem lesz gond! Helyetted is ki fogom a halakat! :-O
Ha kell CT, csörögj! Jobbulást!
Korvin ST üzenete…
Hű vazeg! Ez fájhatott!
Jobbulást kívánok!
Tóth Gyuri üzenete…
Köszönöm. A tehetetlenség a rohadt, hogy hereként tengetem a napjaimat. (És nem tudok menni kajakozni. Mindenkinek irány, legalább olvassak.)
Sala üzenete…
A tollas jó, a tollas finom...
Én nyomon, az egyik legjobb sport. Bár vannak félrelépések ebben is.
Jobbulást.
Névtelen üzenete…
Gondoltam "megfotsopolok" egy Tarpont két mankóval a horgászbottartójában, de nem vitt rá a lélek.
Volt egyszer egy siklóernyős, aki eltörte a gerincét Szársomlyón. Helikopter, kórház, miegymás. Hatalmas gipszet kapott a dereka és a hasa köré, majd otthon ágyba dugták vagy 6 hétre. Már a 2. napon bonyodalmak kezdődtek, mikor babfőzeléket zabált ebédre. Nem is keveset. Emberünkben igen erőteljesen feltámadtak a szelek és annyira beleduzzadt a gipszköntösbe, hogy az asszonyért kiáltott, az asszony pedig futott a flexért a garázsba. :-)
Szó szerint leflexelték róla a gipszet. Azt hiszem még annyit mondott emberünk, hogy menjenek az orvosok a k. anyjukba. :-O
Korvin ST üzenete…
A felén már túl vagy (a "hat hét mankóval"-ra értem). Hogy vagy? Gyógyulgatsz?
Tóth Gyuri üzenete…
Köszönöm az érdeklődést. Fájdalmaim nincsenek, dolgozgatok, és itthon is próbálok segíteni. A gyerekek örülnek. Hiányzik a mozgás a víz a kajak. Úgy tűnik - lehet hogy az idő miatt, hogy nincs túl nagy aktivitás másfelé sem. Atyafi lemegy a Balatonra bot és kajak nélkül!? Hát mi ez kérem?

Népszerű bejegyzések