Perspektíva

Másnap. Szerda. Tollas. Achilles ín szakadás. Műtét. Gipsz. Hat hét mankóval. Járni tanulás. (Remélem addig esni fog.) (Bár akkor nőnek a szúnyogok.) (És van más is.) (És velem?) (És?)

7 megjegyzés :

Névtelen írta...

Sajnálom. Rohadt dolog az ilyen. Majd lesz gyógytorna meg minden szar. Bár ott jó csajok vannak. Ne aggódj, nem lesz gond! Helyetted is ki fogom a halakat! :-O
Ha kell CT, csörögj! Jobbulást!

Korvin ST írta...

Hű vazeg! Ez fájhatott!
Jobbulást kívánok!

kenus írta...

Köszönöm. A tehetetlenség a rohadt, hogy hereként tengetem a napjaimat. (És nem tudok menni kajakozni. Mindenkinek irány, legalább olvassak.)

Sala írta...

A tollas jó, a tollas finom...
Én nyomon, az egyik legjobb sport. Bár vannak félrelépések ebben is.
Jobbulást.

Névtelen írta...

Gondoltam "megfotsopolok" egy Tarpont két mankóval a horgászbottartójában, de nem vitt rá a lélek.
Volt egyszer egy siklóernyős, aki eltörte a gerincét Szársomlyón. Helikopter, kórház, miegymás. Hatalmas gipszet kapott a dereka és a hasa köré, majd otthon ágyba dugták vagy 6 hétre. Már a 2. napon bonyodalmak kezdődtek, mikor babfőzeléket zabált ebédre. Nem is keveset. Emberünkben igen erőteljesen feltámadtak a szelek és annyira beleduzzadt a gipszköntösbe, hogy az asszonyért kiáltott, az asszony pedig futott a flexért a garázsba. :-)
Szó szerint leflexelték róla a gipszet. Azt hiszem még annyit mondott emberünk, hogy menjenek az orvosok a k. anyjukba. :-O

Korvin ST írta...

A felén már túl vagy (a "hat hét mankóval"-ra értem). Hogy vagy? Gyógyulgatsz?

kenus írta...

Köszönöm az érdeklődést. Fájdalmaim nincsenek, dolgozgatok, és itthon is próbálok segíteni. A gyerekek örülnek. Hiányzik a mozgás a víz a kajak. Úgy tűnik - lehet hogy az idő miatt, hogy nincs túl nagy aktivitás másfelé sem. Atyafi lemegy a Balatonra bot és kajak nélkül!? Hát mi ez kérem?